Informacje ogólne
| Author | Posting |
| Witam, Jeżeli macie jakiekolwiek pytania odnośnie rozgrywek, które prowadzimy w serwisie Consoles.net, proszę o założenie nowego topiku i zadanie pytania. Nasi Admini służą pomocą -- ESL National Head of Poland [ quote ]
|
|
| jest jakis komunikator na ps3 slim ? [ quote ]
|
|
| tak nazywa sie PSN [ quote ]
|
|
| a czy jest na x 360 ? [ quote ]
|
|
| siemka co musze zrobic zeby mogl sobie grac,cos sie placi zebym mogl grac z innymi?prosze o odpowiedz?? [ quote ]
|
|
| Na ps3 net jest za free ( tzn gra przez neta ) A w Xbox 360 musisz wykupic Konto Gold :] ok 30zl za miesiac ( ale bardziej oplaca sie kupic na 12 miechow + 1 gratis i wychodzi jakies 11zl na meich ) [ quote ]
|
|
| Witam . Własnie dołączyłem, przeczytałem regulamin i mam kilka pytań: Czy mecze mam jakoś nagrywać?? chodzi mi o wynik końcowy-jakoś go uwiecznić by było jasne kto wygrał?? gdzie napisać jaki był wynik?? Jeśli "wyzwe" na mecz jakiegoś użytkownika musimy sie sami dogadać co do terminu?? czy jest mozliwość zagrania sparigu tzn meczu nierankigowego?? na razie tyle jak mi się nasuną jakieś pytania to pozwole sobie napisać.z góry dziekuje za odpowiedzi. pozdrawiam [ quote ]
|

jak mi się nasuną jakieś pytania to pozwole sobie napisać.